تصویر پوستر

حمایت از پایان نامه و رساله

پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری‌(خیرماندگار) تنها پژوهشکده کشور در حوزه مطالعات نوین وقف و نیکوکاری از پژوهش های دانشجویی در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد/رساله دکتری حمایت مادی و معنوی می نماید.

محورهای پژوهش :

1-مطالعات فرهنگی، اجتماعی امرخیر ( جهت مشاهده اولویت های پژوهشی این حوزه کلیک کنید.)

2-مطالعات دینی، حقوقی امر خیر ( جهت مشاهده اولویت های پژوهشی این حوزه کلیک کنید.)

3-مطالعات اقتصاد، مدیریت امر خیر ( جهت مشاهده اولویت های پژوهشی این حوزه کلیک کنید.)

4-مطالعات تاریخی، تمدنی امر خیر ( جهت مشاهده اولویت های پژوهشی این حوزه کلیک کنید.)

علاقمندان به فعالیت در این حوزه می توانند پس از مراجعه به سایت پژوهشکده و مطالعه آیین نامه حمایت از پایان نامه و رساله دانشجویی  و دستورالعمل حق مالکيت مادی و معنوی ، جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن   37932689-031 (دفتر مرکزی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری‌(خیرماندگار) در دانشگاه اصفهان) و 02186096304(دفتر تهران پژوهشكده مطالعات وقف و نیکوکاری‌(خیرماندگار)) یا ایمیل پژوهشکده به نشانی ala@res.ui.ac.ir   تماس حاصل نمایند.