به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری‌(خیرماندگار)، به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه « پروپوزال نویسی» صبح چهارشنبه 22 آذر‌ماه از ساعت 10 الی 12 با تدریس دکتر حوریه ربانی اصفهانی، هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اهل البیت (ع) دانشگاه اصفهان و معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری‌(خیرماندگار)، در تالار دکتر مهرعلیزاده واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

این کارگاه که با تعریف پروپوزال نویسی شروع و طی فرآیند دو طرفه و تعاملی با دانشجوها ادامه یافت و تمام جزئیات پروپوزال نویسی، اعم از اهداف، تفاوت آن با پایان‌نامه، رساله و مقاله، به بررسی نکات عنوان پژوهش، مقدمه و بیان مسئله، پیشینه پژوهش، طریقه منبع نویسی و … پرداخته شد.

در انتهای کارگاه دانشجویان به پرسش و پاسخ سوالات خود پرداختند و از تجربیات این هیئت علمی بهره‌مند شدند.