به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار)، خبر انتشار دومین شماره «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه»، به عنوان اولین و تنها پژوهشنامه علمی پژوهشی مطالعات وقف و امور خیریه، در شصت ونهمین شماره نشریه عتف که به صورت ماهیانه چاپ می‌شود، منعکس شد.

در ماهنامه عتف آخرین دستاوردهای اکوسیستم پژوهش، فناوری، نوآوری و مباحث مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان از مراکز آموزش عالی ،دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی ریاست‌جمهوری ،صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ،تحقیق و توسعه پتروشیمی‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری قابل مطالعه می‌باشد.

لازم به ذکر است پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه در پایگاه های “سیویلیکا” ،”مگ ایران” ،”مرجع مجله های علمی”، ” SID “، “نور مگز”، “پرتال جامع علوم انسانی” و”گوگل پژوهشگر” نیز نمایه شده است.

متن کامل ماهنامه را از اینجا بخوانید.