پوستر چهل و هفتمین نشست تخصصی خیر ماندگار

چهل و هفتمین نشست تخصصی خیرماندگار با تلاش گروه مطالعات تاریخی و تمدنی امر خیر پژوهشکده آلا در تاریخ 19 آبان 1400 ساعت 14:00 تا 17:00 و به صورت مجازی برگزار می گردد سخنرانان در این نشست صاحبنظران زیر در موضوعات زیر به بیان نظرات خود می‌پردازند:

چهل و هفتمین نشست تخصصی خیر ماندگار

• جناب آقای دکتر اصغر منتظرالقائم عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه اصفهان با موضوع «نقش نهاد وقف در بیمارستان های تمدن اسلامی»
  • سرکارخانم دکتر الهام ملک زاده عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با موضوع «فعالیت های زنان ایران در نهادها و موسسات درمانی وقفی یک صد سال اخیر»
  • جناب آقای سید مصطفی طباطبایی دانشجوی دکتری تاریخ اسلام با موضوع «نقش خیرین اصفهانی در گسترش مراکز درمانی در این شهر از دوران مشروطه تا انقلاب اسلامی»

در این نشست جناب آقای دکتر مسعود کثیری عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه اصفهان به عنوان کارشناس مجری حضور دارند.

جهت استفاده از رویداد مذکور میتوانید به آدرس های زیر مراجعه فرمایید:

–>اسکای روم( جهت پرسش و پاسخ و دریافت گواهی حضور):      https://b2n.ir/ala48

–> اینستاگرام خیرماندگار:  instagram.com/khairemandegar