این جلسه که دومین جلسه از جلسات 5 گانه سمینار تخصصی خیر قرآنی در بستر مشارکت های مردمی بود در تاریخ چهارم شهریور ماه سال 1400 به همت معاونت خیرماندگار بنیاد خیریه راهبری آلاء و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با سخنرانی جناب آقای استاد نادر ریاحی سامانی عضو فعال در هیات مدیره در مجامع خیرین سلامت و مسکن ساز با موضوع «مجمع خیرین قرآنی و نقش آن در ترویج خیرقرآنی با مرور بر مجامع خیرین قرآنی موجود» برگزار گردید. در این نشست جناب آقای دکتر سید حسین سیدی مسئول طرح و برنامه خیرماندگار به عنوان کارشناس مجری در این نشست حضور داشتند.

همچنین این جلسه چهل و سومین نشست تخصصی خیرماندگار نیز نیز محسوب میگردد. لازم به یاد آوری این نکته است که به حاضرین در این رویدادها پس از گذراندن آزمون گواهی حضور اعطا گردید.