دکتر مریم سعیدیان

انتخاب مدیر گروه مطالعات تاریخی تمدنی  امر خیر پژوهشکده آلاء به عنوان مشاور رییس دانشگاه اصفهان در امور بانوان

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه اصفهان خانم دکتر مریم سعیدیان، عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان و مدیر گروه مطالعات تاریخی تمدنی  امر خیر پژوهشکده آلاء  به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان منصوب شدند.

متن حکم ایشان به شرح زیر است:

دکتر مریم سعیدیان

عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اهل بیت (ع)

سلام علیکم

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، شایستگی و شاخصه های بارز اخلاقی، سرکار عالی را با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، منصوب می شوید.با توجه به نقش اساسی و انکار ناپذیر بانوان در دستیابی به آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق تمدن اسلامی که یکی از ارکان اصلی گام دوم انقلاب است، امید است با استعانت از خداوند متعال و یاری گرفتن از آموزه های دین مبین اسلام، ضمن تعامل پویا با بانوان شایسته وتوانمند محترم عضو هیات علمی، یاوران علمی، دانشجویان دانشگاه  و با بهره گیری از دانش تخصصی درابعاد آموزشی، پژوهشی، اداری و فرهنگی به منظور تقویت جایگاه و ارتقای شاخص های علمی و عملی بانوان دانشگاه، نسبت به هماهنگی و همکاری برای برقراری ارتباطات مناسب سازمانی لازم با بخش های مختلف ستادی و سازمانی داخل و خارج دانشگاه و تشکیل کمیته بانوان و نیز برگزاری جلسات هم اندیشی ثمر بخش اهتمام ورزیده و با تدبیر و لحاظ ظرفیت ها و امکانات موجود در راستای رویکرد تحول گرا همت گمارید.

توفیق جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسین هرسیج

سرپرست دانشگاه اصفهان