آسیب شناسی جرم انگاری ترک انفاق و راه های پیشگیری از آن

پدیدآور: صحرا خلیلی استاد راهنما: علی صفاری

کوچکترین نهاد تشکیل دهنده خانواده در جامعه و زیرساخت های جامعه است. از آنجا که خانواده واحد بنیادی جامعه است و تمرکز اصلی توسعه تعالی انسان در تمام جوامع و زمان و عقیده و خانواده ایده آل توافق کردند که زمینه ساز تحول و رشد جنبش است یک اصل اساسی ردیاب انسان و هر جامعه برای حفظ است و حفاظت از این قانون مهم مطابق با آداب و رسوم خود، که همچنین اگر شرایط و ضوابط تحقق آن لازم با توجه به اهمیت نفقه انفاق واجب از و به را پوشش می دهد قوانین کیفری و اقدامات به ارتکاب جرم صرف در مرخصی خانواده و تصویب مجازات کسانی که حاضر به پرداخت نفقه اگر همسر یا افراد نفقه انطباق اجباری و عدم رعایت فرد توانایی یا زن زمانی که توسط قانون به عدم رعایت مجاز راه برای ترک شکایت و اثبات انطباق و تحریم عدم رعایت و نافرمانی تحقق است و ترک خانواده جرم و جنایت قانون حمایت از موسسه خیریه و روشن از آسیب هایی که با جرم و خانواده می بیند و استراتژی برای جلوگیری از آسیب های ناشی از جرم مانند دادگاه و حمایت مالی به پلیس و بیمه تحلیل می شوند. قانون حمایت از خانواده و یا در زیر حضانت فرزندان ناشی از تلقیح مصنوعی برای اثبات تحقق جرم و جنایت صدقه را ترک کنید از حمایت قانون بهره مند شوند. حمایت از توسعه در حال ظهور شیوه زندگی گشت و گذار و نیازهای جدید که هر روز در حمایت از نگه داشتن قربانی را ترک بوجود می آیند و بررسی در این مورد بررسی قرار برای تماس با خانواده برای کمک به حفظ و حمایت از خانواده و تضمین حقوق آنها در ارتباط با یکدیگر.

کلیدواژه: خانواده ، حمایت کیفری ، نفقه ، موسسه خیریه ترکی ، جرم ، پیشگیری از آسیب دیدگی

منبع:https://ganj-edge.irandoc.ac.ir/