بررسی نقش سازمانهای مردم نهاد در توانمندسازی زنان در معرض آسیب های اجتماعی

(20 صفحه اول در ایرانداک نمایه نشده است)

پدیدآور: نجمه شیخ الاسلام

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌با توجه به گستردگی و پیچیدگی مشکﻼت و مسایل جوامع، دولتها ناگزیر از سازمانهای مردم نهاد طلب یاری نموده اند تا شاید به مدد یکدیگر بتواند تا حدی به این مشکﻼت و مسایل پاسخگو باشند. از جمله این موارد می توان به عدم توانمندی زنان در جامعه اشاره داشت که با توجه به جایگاه زنان در تعالی جامعه در این تحقیق بر آنیم تا به بررسی نقش سازمانهای مردم نهاد در توانمندسازی زنان پرداخته که نمونه آماری این تحقیق متشکل از هفت NGO فعال در حوزه زنان می باشد که به مدد آزمون های آماری همچون همبستگی، رگرسیون و فریدمن به مطالعه این رابطه پرداخته ایم.طبق نتایج بدست آمده از تحلیل داده های آماری 228 پرسشنامه نقش 5 فعالیت سازمانهای مردم نهاد همچون آموزش حرفه ای و تخصصی ، مشاوره مددکاری و روانشناسی ،آموزش مهارت های زندگی ،آموزش کارآفرینی و کمک های بﻼعوض در توانمندسازی زنان در معرض آسیب های اجتماعی در 4 بعد سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی بررسی گردید و دو عامل آموزش مهارت های زندگی و آموزش کارآفرینی دو عامل در توانمندسازی این زنان شناخته گردید.

کلیدواژه‌ها: سازمانهای مردم نهاد،توانمند سازی ،زنان در معرض آسیب های اجتماعی

منبع:https://ganj-edge.irandoc.ac.ir/