نام کتاب خیریه در جوامع اسلامی نویسنده امی سینگر
مترجم دکتر فاطمه سلجوقیان ویراستاری علمی دکتر محمدصالح طیب نیا؛ دکتر سیدحسین سیدی
ناشر قبسات شمارگان ۱۰۰۰
تعداد صفحه 438 تاریخ چاپ 1396
چکیده کتاب:

عقاید اسلامی الهام‌بخش کمک‌های خیریه در طول چهارده قرن بوده؛ اگرچه به این موضوع در تاریخ اسلامی کمتر توجه شده است. امی سینگر در کتاب خیریه در جوامع اسلامی، مفاهیم کلی و ساختارهای خیریه اسلامی، از جمله تعهدات سالانه و فعالیتهای داوطلبانه را در طول زندگی مسلمانان و در همه سطوح جامعه مورد بررسی قرار می دهد. کمک‌های خیریه، فرهنگ و جامعه اسلامی را در هر دوره تاریخی شکل‌ می‌دهد.

این کتاب زمینه‌های تاریخی، اوضاع اجتماعی، جنسیت، سن و… را به تصویر می‌کشد. از آغاز اسلام تا به امروز، این عوامل با عقاید مذهبی آمیخته شده و اشکال گوناگون خیریه را به‌وجود آورده‌اند. نویسنده با استفاده از متون نوشتاری، ساختارها، تصاویر و اشیاء در هر بخش، انگیزه‌های کار خیر و تأثیرات آن بر فقیر و غنی را بررسی می‌کند. همچنین در بخش‌های مختلف، سیاسی‌سازی مبحث خیریه را کاوش می‌کند و نشان می‌دهد که مطالعۀ امور خیریه کار منحصربه‌فردی است که ازطریق آن می‌توان گذشته را بررسی کرد. این کتاب شیوا و سهل‌الوصول، توجه علاقه‌مندان به کسب دانش دربارۀ ماهیت جامعۀ اسلامی و نقش خیریه در طول تاریخ را جلب می‌کند.

جهت دانلود فهرست کتاب اینجا کلیک نمایید

مرکز پخش ۰۹۳۷۰۰۱۲۹۰۰ – ۳۲۳۶۸۷۵۵-۰۳۱