چهل‌وهفتمین نشست تخصصی از سلسله‌نشست‌های خیر ماندگار، چهارشنبه ۱۹ آبان‌ماه با موضوع « امر خير در حوزه درمان با رويكرد تاريخي » به همت پژوهشکده آلاء به شکل برخط(آنلاین) برگزار شد.

در این نشست که دکتر مسعود کثیری(عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه اصفهان)، کارشناسی و اجرای آن را بر عهده داشتند، دکتر الهام ملک‌زاده(عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) درباره «فعالیت زنان ایران در نهادها و مؤسسات درمانی وقفی یکصدسال اخیر»، دکتر اصغر منتظرالقائم(استاد گروه تاریخ دانشگاه اصفهان) درباره «نقش نهاد وقف در بیمارستان‌های تمدن اسلامی» و سیدمصطفی طباطبایی(دانشجوی دکتری تاریخ اسلام) درباره «نقش خیرین اصفهانی در گسترش مراکز درمانی در این شهر از دوران مشروطه تا انقلاب اسلامی» به ایراد سخن پرداختند.

در این نشست سوالاتی توسط سخنرانان برای مخاطبین نشست و مستمعین طرح شد که از میان پاسخ های دریافتی سرکارخانم مریم گلی و آقایان مهرابی و حسین غلامی با ارائه پاسخ های صحیح هدیه ای به پاس همراهیشان با رویداد تقدیم حضورشان شد که مشخصات و تصویر آنها به شرح زیر می باشد.

همراهان نشیت 47 که از انها تقدیر شد