نام کتاب: آسیب های اجتماعی از منظر مددکاری اجتماعی

تعداد صفحات: ۳۱۳

ناشر : انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی

آسیب--های-اجتماعی-از-منظر-مددکاری-اجتماعی

در این کتاب مفاهیم و مباحث آسیب های اجتماعی از منظر مددکاری اجتماعی و ارتباط بین آسیب های اجتماعی و موضوع های مرتبط با حوزه مددکاری اجتماعی مورد بررسی علمی قرار گرفته است.

جناب آقای دکتر محمد زاهدی اصل مؤلف کتاب مطالب و محتوای کتاب را در ۹ بخش تدوین و تنظیم نموده است. مفاهیم مرتبط و مصداق های آسیب های اجتماعی در بخش اول کتاب تبیین شده است. بخش دوم به ریشه ها و علل زیستی، روانی و اجتماعی آسیب های اجتماعی پرداخته می شود. بررسی وضع موجود آسیب های اجتماعی و ارایه راهکار جهت نیل به وضع مطلوب از موضوع های بخش های سوم و چهارم کتاب است.

بررسی ارتباط مفاهیم سلامت اجتماعی، سیاست گذاری اجتماعی، سرمایه اجتماعی، کیفیت زندگی و امنیت روانی اجتماعی با موضوع آسیب های اجتماعی به ترتیب در بخش های پنجم تا نهم کتاب مطرح شده است.

محمد خلیلیان