پژوهشکده آلاء (مطالعات نوین وقف و امور خیریه) با مرکز تخصصی وقف، نذر و زیارت دانشگاه علوم اسلامی رضوی تفاهم‌نامه همکاری  آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای امضاء کرد.

پژوهشکده آلاء (مطالعات نوین وقف و امور خیریه) و مرکز با مرکز تخصصی وقف، نذر و زیارت دانشگاه علوم اسلامی رضوی در راستای اهداف و سیاست‌های کلان این دو مرکز و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های موجود به‌منظور ارتقای همکاری‌های مختلف تفاهم‌نامه همکاری  آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای امضاء کردند.

در این تفاهم‌نامه که به امضاء  حجت‌الاسلام دکتر عبدالرضا اصغری مدیر مرکز تخصصی وقف، نذر و زیارت دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دکتر محمد صالح طیب نیا رئیس پژوهشکده آلاء (مطالعات نوین وقف و امور خیریه) دانشگاه اصفهان رسیده است دو طرف بر موضوعاتی مانند اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک در حوزه وقف و امور خیریه، ارائه سمینارها، دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت وقف و امور خیریه، تبادل اسناد برای انجام امور پژوهشی، برگزاری همایش‌های مشترک در سطح ملی و بین‌المللی تفاهم کرده‌اند.

برگزاری نشست‌های تخصصی و کنفرانس‌های مشترک علمی- پژوهشی، همکاری در تولید و نشر آثار فاخر علمی و پژوهشی، برگزاری جلسات مشترک میان اعضای هیئت‌علمی باهدف تبادل اطلاعات و تجربیات و  فراهم آوردن امکان استفاده از اطلاعات و امکانات مورد نیاز طرح‌های پژوهشی (اعم از کتب، مقالات، سوابق پژوهشی و …)  از دیگر موضوعاتی است که دو طرف در این تفاهم‌نامه پذیرفتند.

ﻣﺪت اﻋﺘﺒﺎر اﯾﻦ تفاهم‌نامه از ﺗﺎرﯾﺦ اﻧﻌﻘﺎد ﺑﻪ ﻣﺪت ۵ ﺳﺎل اﺳﺖ و ﺑﺎ اﻋﻼم ﻗﺒﻠﯽ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻤﺪﯾﺪ، ﺑﺎزﻧﮕﺮی و اﺻﻼح  خواهد بود.